Въпроси и отговори

юли 29, 2016

Регистрирайте се за нашия онлайн бюлетин / Subscribe to our mailing list:

* indicates required
Какво е Perfectha®?

Perfectha® е дермален филър на основата на Хиалуронова киселина, който възстановява обема на кожата и коригира средни до дълбоки бръчки по лицето като назолабиалните гънки, бузите и устните. Кожата придобива красив вид, изглежда здрава и възобновява изгубения обем на лицето.

Какъв е състава на Perfectha®?

Perfectha® е дермален филър с Хиалуронова киселина от неживотински произход. Хиалуроновата киселина е естествена субстанция, която вече съществува в човешкото тяло и осигурява обема на кожата. Хиалуроновата киселина в Perfectha® е кристално чист гел, произведен чрез иновативната E-Brid Технология. Perfectha® е биоразградим и биосъвместим филър.

Безопасен филър ли е Perfectha®?

Да. Perfectha® се прилага от дерматолози и пластични хирурзи от 2007 г. насам в световен мащаб, доказвайки че риска от алергични реакции към продукта е незначителен. Тъй като Perfectha® е биосъвместим филър, не е необходимо предварително тестване за алергии преди приложение. Разбира се, след процедурата, може да се получи зачервяване или лек оток, което най-често се случва от дермалната интервенция при поставяне на филъри и отшумяват в рамките на няколко дена, ако се спазват инструкциите за избягване посещения в сауна, излагането на слънце или ниски температури. Perfectha® не се препоръчва при бременност, кърмене или за лица под 18 години.

Прилага ли се Perfecthа® във всички зони на лицето?

Perfectha® е използвана в повече от 2,5 милиона процедури, в над 70 страни държави по света с цел коригиране на разнородни бръчки в различни зони по лицето. Преди всяка про-
цедура, Вашият лекар ще обсъди с Вас подходящите зони за третиране с продукта.

Каква е продължителността на ефекта от Perfectha®?

Доказано е, че Perfectha® осигурява дълготрайни резултати. Проучванията показват, че средното времетраене на ефекта от процедурата е приблизително 18 месеца. Технологията
Perfecta-E-Bride помага за поддържане на сравнително по-дълготраен естетичен ефект докато инжектирания гел напълно изчезне.

Колко често трябва да се прави процедура с Perfectha®?

Въпреки дълготрайния ефект, процедурата може да се прави до два пъти в годината. Наличието на повторно третиране, преди продуктът да се резорбира напълно осигурява още по-голяма дълготрайност на желания ефект.

Какво трябва да направи пациентът преди процедурата?

При Perfectha® няма нужда от предварителни тестове, но препоръките преди процедурата е желателно да се спазват. Преди интервенцията не трябва да се приемат аспирин и други
лекарства от вида на нестероидни противовъзпалителни. В случай, че сте имали херпес по лицето, задължително трябва да обсъдите това с Вашия лекар, тъй като би Ви препоръчал и други предпазни мерки.

Безболезнена ли е процедурата?

Perfectha® се инжектира директно в кожата с много фини игли и дискомфорта е ограничен до минимум. Процедурата е максимално опростена, практична и кратка, като резултата е мигновен. За по-голям комфорт Вашият лекар може да постави анестезия в третираните зони преди нанасянето на продукта.

Колко струва процедурата с Perfectha®?

Процедурата с Perfectha® е силно индивидуална и се извършва въз основа на Вашите специфични нужди, така че цената варира от пациент на пациент. Като цяло, разходите за самата процедура с Perfectha® са почти същите като тези на сходни продукти, но тъй като резултата с Perfectha® е значително по-дълготраен, избора на този продукт го прави много по-икономически рентабилен в дългосрочен план. Моля, консултирайте се с Вашият лекар, за да Ви предложи най-оптималното решение според Вашите нужди.