Характеристики

юли 29, 2016

 

perfectha-1-3PERFECTHA® се използва за коригиране на фини, средни или дълбоки бръчки по лицето и за възстановяване загубата на обем, признаци, породени от естествения процес на стареене на кожата. Нашата гама от продукти осигурява безопасен, естествен и дълготраен ефект, но не перманентен, което позволява да променяте Вашият външен вид с течение на времето. Резултатите от третирането с дермалните филъри PERFECTHA® могат да се видят незабавно след процедурата, като Ви гарантират естетствен външен вид, възстановяване на загубения обем и коригиране на признаците, които се появяват с възрастта.

ТЕХНОЛОГИЯ

ebrid-new

E-Brid технологията е модерен производствен процес, който се характеризира в 3 основни стъпки:

1. Високо пречистени фибри на Натриев хиалуронат с високо молекулно тегло.
2. Подобрен процес на омрежване за получаване на по-голям брой ковалентни връзки, за да се получи еластичен гел (Great Volumizing Effect / Long Lasting).
3. Контролираният процес на смесване комбинира силно омрежена с малко количество неомрежена Хиалуронова киселина, за да осигурява отлични пластични свойства и прави инжектирането с Perfectha® лесно и удобно.

ХАРАКТЕРИСТИКИ


1ВИСОКО ЕФЕКТИВЕН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ОБЕМА

Гарантираните отлични резултати за получаването на обем след поставянето на продукта се дължат на високата еластичност на Perfectha®. Осигурява незабавен обем с малко количество гел, което намалява вероятността за корекция.

2ЛЕСЕН ЗА ИНЖЕКТИРАНЕperfectha-7

E-Brid технологията позволява лесно и плавно инжектиране, благодарение на добавената неомрежена Хиалуронова киселина, действаща като лубрикант, което позволява инжектиране с лек натиск.
Също така, регулираният размер на частиците в Perfectha® и тънката стена на иглата, позволяват равномерно инжектиране на гела и намаляване на дискомфорта по време на процедурата.

 

3-1ДЪЛГОТРАЕН ЕФЕКТperfectha-6

Perfectha® осигурява отлична продължителност на действие, поради силно омрежената Хиалуронова киселина. Това спомага за бавното ензимно разграждане, което подтиска въздействието на ензима Хиалуронидаза и позволява гела да остане по-дълго в кожата. Контролираният размер на частиците също помога за равномерната реабсорбция и намалява риска от нежелани реакции.

 

4-1БЕЗОПАСНОСТ

Perfectha® е нецитотоксичен продукт и е в съответствие със стандартите за безопасност при дермалните филъри. Не е регистрирано остатъчно съдържание на BDDE, има ниско ниво на ендотоксин и ниско количество на протеин, което доказва, че Perfectha® е много безопасен продукт.
При наблюдение от 2007 г. на повече от 2,5 милиона апликации в световен мащаб е отчетена много ниска честота на странични ефекти от около 0.001% от случаите, в сравнение с подобно проучване от 2004 г. (Вътрешни данни на Obvieline).

5КАЧЕСТВО ОТ ФРАНЦИЯ

Perfectha® се произвежда 100% във Франция в собствена производствена база, давайки на Вас и Вашите пациенти сигурността, че продуктът е произведен по най-високите стандарти за качество в страна, известна с големия си опит в производството на Естетични и Фармацевтични продукти.

Essay authors can be perhaps one among the cheapest essay writing services outthere in the U

S.. They can also be perhaps probably one of the absolute most helpful. The most writing services effective types are prepared to provide each one the vital stuff you need. If you’ve got any questions, inquire before you start out off. Always communicate together using the essay writer.

Вашият коментар